Livrare şi plată

Cine îmi va livra produsele comandate?

Comenzile sunt livrate folosind serviciul de curierat furnizat de FAN Curier.

Cât durează livrarea?

Comenzile plasate în intervalul Luni – Vineri vor ajunge la destinație într-un interval de 24 ore – 72 ore. Comenzile făcute Vineri (după ora 16.00), Sâmbătă și Duminică vor fi livrate în zilele de marți sau miercuri ale săptămânii următoare.

În perioada sărbătorilor și pe parcursul desfășurării unor campanii comerciale (de tipul BlackFriday), durata maximă de livrare a unei comenzi poate crește la cinci zile lucrătoare. Orice întârziere mai mare de acest interval nu este responsabilitatea noastră, ci a firmei de curierat.

Cât costă transportul?

Pentru livrarea comenzilor pe teritoriul României, tariful este standard, de 20 lei, iar pentru comenzile ce depășesc valoarea de 199 lei, transportul este gratuit.

Ce fac dacă comanda mea nu ajunge în timpul estimat?

Comanda poate întârzia maxim 24 de ore față de timpul de livrare standard (24-72 ore) din motive care țin de serviciul de curierat.

Cum vor fi livrate produsele care presupun condiții speciale?

Dacă produsul pe care îl dorești presupune condiții speciale de transport acesta va fi livrat adecvat.

Dacă optez pentru plata ramburs voi avea taxe suplimentare?

Poți să optezi pentru plata cu cardul de credit/debit sau pentru plata în numerar. Indiferent de modalitatea de plată nu se percepe nici o taxă suplimentară înafara costului transportului.

Care sunt metodele de plată?

(1) Ramburs, prin firma de curierat

(2) Cash, direct în magazinul nostru

(3) Card online, prin operatorul NETOPIA Mobilpay