Despre noi

Farmacia Sămânța este o societate cu răspundere limitată, având o continuitate de peste 25 de ani pe piață locală din judeţul Iaşi, acest fapt remarcându-se prin serviciile de care dă dovadă pentru micii fermieri, prin creșterea numărului de clienți de la un an la altul, dar și prin creșterea cifrei de afaceri.

Firma noastră a fost înființată în 1993 cu scopul de a aduce în județul Iaşi și județele limitrofe produse destinate agriculturii (semințe, îngrășăminte, insecticide, plante, pomi, etc).

Chiar din primii ani de activitate, societatea s-a axat pe aprovizionarea fermierilor cu produse agricole, comercializarea produselor de uz fitosanitar, seminţe, îngrăsăminte, fertilizanţi, adjuvanţi, precum şi promovarea de materiale şi produse destinate uzului gospodăresc.

Printre principalele activităţi deşfăşurate, altele decât comercializarea directă de produse către clienţi prin magazinele de desfacere proprii, compania noastră prestează şi servicii de consultanţă oferite fermierilor de către personalul specializat angajat.

Echipa noastră este o echipa formată din specialiști (ingineri și economiști) care aduc către clienți toate informațiile necesare și suportul tehnic de care dispunem pentru a avea rezultate bune.

Fără limite!

Ne adresăm tuturor producătorilor agricoli din țară: mici, mijlocii și mari.

Calitate

Promovăm produse noi și încercăm să facem cunoscut efectul acestora.

Experienţă

Suntem o echipă specializată care deține informații corecte și concrete.